GS Yuasa har det bredaste utbudet av startbatterier

Yuasa levererar fordonsbatterier till allt från tunga och lätta fordon, motorcyklar, personbilar, husbilar och marina applikationer
GS Yuasa har det bredaste utbudet av startbatterier

Visste du att GS Yuasa har egen tillverkning av batterier i Europa? Eller att de förser den internationella rymdstationen med batterienergi? Förutom detta står GS Yuasa för hållbar branschutveckling och levererar fordonsbatterier till allt från tunga och lätta fordon, motorcyklar, personbilar, husbilar och marina applikationer.

Med över 100 år i branschen kan GS Yuasa gott hävda att de är det främsta valet för fordon och industriella batterier, och det omfattande användningsområdet är oöverträffat. Som ett japanskt företag utvecklar GS Yuasas skickliga ingenjörer varje produkt med enastående kvalitet och lång livslängd.

– Vi är stolta över vårt arv som sträcker sig över ett sekel och har hållit oss i framkant av innovation, inleder Michael Kraft, nordisk chef för GS Yuasa. Vi framtidssäkrar våra produkter och är med och driver utvecklingen tillsammans med fordonstillverkare och energilagring.

– Det här ger en trygghet för dig som kund, också tack vare GS Yuasas breda distributionsnät runt om i världen. Detta säkrar din tillgång på Yuasa-batterier var du än befinner dig geografiskt i Sverige eller Norden, för den delen – inte minst genom att deras batterier som nämnt också tillverkas i bland annat Europa.


Michael Krafth, nordisk chef för GS Yuasa.

Med vintersäsongen här, så är det passande att belysa GS Yuasas breda sortiment av fordonsbatterier för bilar och lastbilar för dig som kommer ge dig ut på vägarna i vinter.

– Kalla temperaturer påverkar direkt batteriets prestanda. Vid 0°C förlorar ett batteri ungefär 30% av sin starteffekt. Det är därför det är avgörande att investera i ett batteri som är konstruerat för att hantera dessa förhållanden.

Yuasa YBX Automotive-batterierna är byggda enligt Original Equipment (OE) standard och erbjuder kvalitet, tillförlitlighet och prestanda. Genom att använda den senaste teknologin har de en lång livslängd och är utrustade med en rad förbättrade säkerhetsfunktioner.

“DET TRYGGA VALET”

För att undvika obehagliga överraskningar i vinter rekommenderar Michael att du låter testa ditt batteri av en professionell verkstad innan kylan slår till.

– Det är bäst att vara proaktiv och se till att ditt batteri är i optimalt skick innan vintern är här. Ett enkelt batteritest kan göra stor skillnad. Valet av rätt batteri är avgörande för att säkerställa att ditt fordon klarar vinterns påfrestningar. Med Yuasa YBX Automotive-batterier får du inte bara kvalitet och prestanda, utan också en pålitlig partner under de kalla månaderna. När vinterklimatet är oberäkneligt är Yuasa-batterierna det trygga valet. Starta första gången, varje gång med Yuasa.

MÅLET: HELT KOLDIOXIDNEUTRALA

Med blicken vänd mot framtiden, har GS Yuasa nyligen släppt sin vision för 2050. Visionen bygger på att bli helt koldioxidneutrala med mål att minska de totala koldioxidutsläppen med 30% till 2030 jämfört med årssiffror från 2018.

– Vi arbetar för att bidra till global koldioxidsneutralitet genom att påskynda for- donsbranschen i växlingen till hybrid- och elfordon, avrundar Michael. Vi vill vara tydliga med att företaget står för ett stort socialt ansvar och kommer att fortsätta att arbeta hårt för en grönare framtid i vår verksamhet genom nya batteritekniker och produkter.


SKRIVEN AV
DMV