ABS Wheels fortsätter expandera – öppnar ny anläggning i Uppsala: “En del av vår expansionsstrategi”

ABS Wheels fortsätter expandera – öppnar ny anläggning i Uppsala: “En del av vår expansionsstrategi”

Nu har ABS Wheels öppnat upp sin helt nya anläggning i Fyrislund, Uppsala. Ett nytt Show room är inrett med över 120 olika aluminiumfälgar i den 1 600 kvadratmeter stora lokalen där ABS Wheels även kommer erbjuda tjänster, som däckservice och däckhotell.

Anläggningen i Uppsala blir den första utanför kommungränsen, vilket i ABS Wheels fall är Sigtuna där man vistats sedan starten för drygt 22 år sedan.

– Etableringen i Uppsala är en del av vår expansionsstrategi. Fysiska butiker ger oss en möjlighet att nå ut till en bredare publik och erbjuda våra kunder möjligheten att se och uppleva våra produkter. Fysisk närvaro och kortare ledtider är ett bra komplement till vår online shop, säger Andie Lahdo, vd på ABS Wheels i ett pressmeddelande.


Foto: ABS Wheels. Från vänster: butiksansvarige Richard Krogius och vd Andie Lahdo.

Den nya anläggningen är belägen i Fyrislund-området. Ett område där flertalet större bilhandlare också huserar.

– Vi är väldigt glada över att kunna öppna i Uppsala, efter att länge ha letat efter den perfekta lokalen för oss i området, säger Richard Krogius, butiksansvarig på ABS Wheels.

– Fyrislund är en spännande och pulserande knutpunkt i Uppsala, och med den nya anläggningen förstärker vi ytterligare vår närvaro i Uppsala stad för att kunna erbjuda våra kunder högsta service och ett inspirerande kvalitetsutbud av däck och fälgar.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

MER BRANSCHNYTT

VISA FLER