Autoexperten fortsätter stötta svenskt skidskytte: “Självklarhet”

Autoexperten fortsätter stötta svenskt skidskytte: “Självklarhet”

Autoexperten förlänger avtalet med Svenska Skidskytteförbundet och blir premiumpartner.
– Vi är såklart glada och stolta över att vara partner till svenskt skidskytte och vi ser samarbetet som otroligt givande på många sätt. När vi fick frågan om vi ville bli premiumpartner kändes det som en självklarhet att säga ja, säger Petra Binken, Marknadschef på Autoexperten.

Förlängningen innebär att Autoexpertens sponsring av skidskyttet är inne på sitt tredje år.

– Vi är väldigt stolta över det långsiktiga samarbetet med Autoexperten, säger Skidskyttets Generalsekreterare Rikard Grip i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Strategiska partnerskap är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta vår utvecklingsresa och vi är därför väldigt glada över att Autoexperten valt att förlänga sin satsning på våra blivande stjärnor.

“HÅLLBARHETSTANKEN KAN IMPLEMENTERAS ÖVERALLT”

Petra Binken, Marknadschef på Autoexperten:

– Vi jobbar efter devisen att ingen ska behöva köpa en ny bil. Man ska ta tillvara på det man har, istället för att direkt köpa nytt. Vi tror att den hållbarhetstanken kan implementeras överallt. Inte minst så ser vi att skidskyttarna jobbar hårt för att förvalta det de har, tar hand om sina kroppar, tar hand om materialet. Allt kan ges möjligheten att leva längre om man bara är villig att ta hand om det på rätt sätt.

Tillsammans med förbundet kommer Autoexperten fortsätta att satsa på att vara en hållbarhetspartner där man gemensamt kan utveckla, kommunicera och med hjälp av PR och content satsa mot en ansvarstagande vinteridrott där fair play och genusperspektiv är grundbultar.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh