Koch-Chemie tecknar avtal med OKQ8: ”Bevisar vår styrka”

Koch-Chemie tecknar avtal med OKQ8: ”Bevisar vår styrka”

Tyska bilvårdsvarumärket Koch-Chemie tecknar avtal med OKQ8 i Sverige. Samarbetet innebär att kunderna enkelt kan köpa proffsprodukter från Koch-Chemie i samtliga OKQ8-butiker och gör-det-självanläggningar.
– Vårt avtal med OKQ8 bevisar vår styrka i att erbjuda högkvalitativa produkter på marknaden, säger Torbjörn Glimmerstråle, säljchef för Koch-Chemie i Sverige.

Koch-Chemie startade 1968 av Hans Koch i södra Tyskland. Produkternas position på marknaden är i absolut framkant och samarbetet med fordonsindustrin är ett tydligt bevis på det.

Koch-Chemie är dessutom en av få tillverkare i världen som är officiellt godkända och rekommenderade av många världsledande varumärken, som till exempel VW gruppen, Audi, Porsche och Mercedes.

Flera av produkterna har fått Mercedes och Maybachs godkännande “Daimler Approval”, vilket betyder att produkterna är testade på fordonen, ger ett bra resultat samt är säkra att använda även på mycket känsliga material.

”STOLTA OCH GLADA”

Koch-Chemies produkter har en tydlig hållbarhetsprofil och är fria från utfasningsämnen samt i hög utsträckning baserade på helt förnyelsebara råvaror. Produkterna är vidare lätt nedbrytbara – många fria från märkningsplikt – och går att panta genom återvinningsappen Bower.

Koch-Chemies produkter är även testade och godkända i vattenreningsverk enligt den europeiska normen ÖNORM.

– Vi är mycket stolta och glada över vårt avtal med OKQ8 som bevisar vår styrka i att erbjuda högkvalitativa produkter på marknaden. Det är ett mycket viktigt steg för Koch-Chemie och resan vi gör för att erbjuda marknaden premiumprodukter med tydlig hållbarhetsprofil, säger Torbjörn Glimmerstråle, säljchef för Koch-Chemie i Sverige i ett pressutskick.

– Våra produkter håller en extremt hög kvalitet och är mycket effektiva även vid mycket hög utspädning, de kännetecknas av att de är enkla att använda och ger en mycket god ekonomi för användaren. Vi lägger ner stora resurser på forskning och utveckling på att produkterna skall vara hållbara och samtidigt vara mycket effektiva.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

MER BRANSCHNYTT

VISA FLER