Stort intresse inför Automässan 2023: “250 av branschens viktigaste företag ställer ut”

Stort intresse inför Automässan 2023: “250 av branschens viktigaste företag ställer ut”

Suget efter Automässan 18-21 januari på Svenska Mässan är stort. I skrivande stund är all monteryta slutsåld inför Nordens största mötesplats för motorbranschens service- och eftermarknad.
Automässan är samlingspunkten för branschens viktigaste frågor och med tanke på den tid vi lever i blir den mer relevant än någonsin, säger Anna Lena Friberg, affärsansvarig på Automässan.

Automässan är inom räckhåll, även om det är en bit kvar tills motorbranschens största fest hålls i Göteborg 18-21 januari. 

Redan nu står det klart att många utställare kommer vara på plats på Automässan.

– Automässan är lika viktig för att hitta nya produkter och lösningar som för att hålla sig uppdaterad och höja sin kunskap om utvecklingen i branschen. Närmare 250 av branschens viktigaste företag ställer ut och det är en plats där det görs mycket affärer, säger Anna Lena Friberg i ett pressmeddelande.


Anna Lena Friberg, affärsansvarig på Automässan.

Den stora elektrifieringen inom motorbranschen kommer ha en given plats på mässan.

– Omställningen till elbilar kommer såklart att ta stor plats på mässan. Både från ett hållbarhetsperspektiv och från ett praktiskt perspektiv. Vad innebär detta för branschen och hur gör man? Och hur hanterar vi de höjda elpriserna som slår hårt mot branschens energiintensiva verksamheter?, säger Friberg.

På Automässan får alla som medverkar också ta del av ett relevant och kostnadsfritt seminarieprogram. Något som tas fram av Motorbranschens Riksförbund (MRF) och Svenska Fordonsverkstäders Förening (SFVF).

Automässan arrangeras av branschorganisationerna Fordonsverkstadsutrustarna (FVU) och Svenska Bildelsgrossisters Förening (SBF).

* En mässa blir aldrig helt komplett utan en gedigen planering inför besöket. Här nedan kan du ta del av hallkartan för Automässan 2023:


SKRIVEN AV
Mattias Bladh