Svenska Fordonsbranschen och Solar Sverige ingår samarbete: “Bidra till en grönare framtid”

Samarbetet ska göra det enklare och mer lönsamt för företag att omfamna elbilar
Svenska Fordonsbranschen och Solar Sverige ingår samarbete: “Bidra till en grönare framtid”

Svenska Fordonsbranschen och Solar Sverige AB har ingått samarbete till förmån för Svenska Fordonsbranschens alla medlemsföretag inom hållbar mobilitet.

Genom det exklusiva Visma Advantage avtalet strävar de efter att erbjuda medlemmar inom fordonsbranschen en enkel och kostnadseffektiv lösning för att integrera elbilsladdstolpar på sina arbetsplatser.

Solar Sverige AB är en ledande aktör inom El- & VVS-grossistbranschen och kommer med sina partners ge möjligheten att installera elbilsladdstolpar helt kostnadsfritt för Svenska Fordonsbranschens medlemmars kontor eller verkstäder.

“EN GRÖNARE FRAMTID”

Initiativet syftar till att främja användningen av elbilar och underlätta för de som redan kör el/hybridbil bland kunder och kollegor. Detta samtidigt som det stöder övergången till hållbar energi.

– På Solar strävar vi alltid efter att vara i framkant när det gäller hållbar teknik och innovation. Genom detta samarbete med Svenska Fordonsbranschen vill vi göra det enklare och mer lönsamt för företag att omfamna elbilar och bidra till en grönare framtid, säger Peder Karlsson från Solar Sverige AB i ett pressmeddelande.

Unikt med avtalet är att fastighetsägare inte bara får sina elbilsladdstolpar installerade investeringsfritt, utan får vara med och dela på överskottet med 20 procent av nettovinsten på laddningen.

MÖJLIGHET TILL PASSIV INKOMST

Solars partners tar hand om alla administrativa uppgifter samt installation och drift under hela avtalstiden, vilket ger medlemmar en bekymmersfri upplevelse och möjlighet till passiv inkomst.

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra medlemmar denna möjlighet att integrera elbilsladdning vid sina verkstäder. Det är ett steg i rätt riktning för att främja hållbar mobilitet inom fordonsbranschen och vi ser fram emot att fortsätta stödja våra medlemmar med miljövänliga alternativ, säger Michael Bergvall, servicemarknad- och marknadsansvarig på Svenska Fordonsbranschen.

SKRIVEN AV
DMV