Swedol öppnar ny butik i Boden

Swedol öppnar ny butik i Boden

Vid årsskiftet öppnar Swedol dörrarna till en helt ny butik i Boden. Den nya butiken, inklusive lager och gemensamhetsutrymmen, blir på drygt 870 kvadratmeter.
– Butiken kommer bli ett bra komplement till Luleåbutiken och ge oss en komplett täckning i regionen, säger Torbjörn Eriksson, försäljningschef för Swedol i Sverige.

Det är ingen slump att det nu blir en ny butik i Boden. Drygt 1 070 miljarder beräknas investeras i norra Sverige de kommande 20 åren, vilket gör norrlandskusten, undantaget storstadsregionerna, till Sveriges största tillväxtzon.

– Boden har länge varit en ort där vi velat etablera oss och nu har vi hittat ett läge som passar vår typ av verksamhet. Butiken kommer bli ett bra komplement till Luleåbutiken och ge oss en komplett täckning i regionen, säger Torbjörn Eriksson, försäljningschef för Swedol i Sverige i ett pressmeddelande.

Den nya butiken, inklusive lager och gemensamhetsutrymmen, blir på drygt 870 kvadratmeter. Förutom stora delar av koncernens sortiment på kläder, skydd, verktyg och förnödenheter kommer butiken även att erbjuda tjänster som klädtryck.

Butiken kommer ligga på Kopplingsvägen 6 och beräknas öppna till årsskiftet.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh