Training Partner förvärvar Verkstad och Besiktningsteknik i Mälardalen AB

Förvärvet gör Training Partner ”marknadsledande inom segmentet”
Training Partner förvärvar Verkstad och Besiktningsteknik i Mälardalen AB

Training Partner förvärvar Verkstad och Besiktningsteknik i Mälardalen AB (VBT), ett bolag som är specialiserat på certifiering inom besiktning och kylteknik för fordonsbranschen.

Med förvärvet stärker Training Partner sin redan starka position på marknaden och blir enligt egen utsago nu “marknadsledande inom segmentet”.

VBT, med en årlig omsättning om cirka 9 miljoner kronor, kommer fortsätta driva verksamheten precis som vanligt med samma namn och samma organisation. Tillträde sker omgående.

– Det känns extra roligt att få ta nästa steg i VBT:s utveckling tillsammans med Training Partner, säger Per-Erik Steen, delägare på Verkstad och Besiktningsteknik i Mälardalen AB i ett pressutskick.

– Speciellt då flera av oss har en bakgrund som tidigare anställda hos Training Partner och vet vad bolaget går för. Förvärvet kommer inte att påverka våra kunder. VBT kommer fortsatt drivas med samma höga servicenivå och professionalism som tidigare. Vi ser fram emot att kunna erbjuda ännu bättre service och möta våra kunders behov på ett ännu mer effektivt sätt.

”SPEGLAR VÅR VISION”

Magnus Almquist, vd för Training Partner Nordic AB:

– Det är glädjande att få välkomna VBT till familjen. VBT:s starka fokus på certifiering och höga kvalitetsnivå ligger helt i linje med våra egna värderingar och vårt sätt att arbeta med våra kunder.


Training partner, training partner Verkstad och Besiktningsteknik i Mälardalen AB
Magnus Almquist, vd för Training Partner Nordic AB. 

– Genom en samlad och förstärkt organisation med utökad spetskompetens kan vi tillsammans med VBT möta upp våra kunders behov, både nu och i framtiden. Utvecklingen speglar vår vision att vara våra kunders “Självklara Partner” och att fortsätta leda utvecklingen inom både utbildning och certifiering, säger Almquist.

SKRIVEN AV
DMV