Würth öppnar ny butik i Kristianstad: “Intressant marknad”

Würth öppnar ny butik i Kristianstad: “Intressant marknad”

Würth öppnar en ny butik i Kristianstad. Butiken kommer att vara belägen på Kärrvägen 6 i Långebro-området och öppnar dörrarna den 28 september.

Satsningen som Würth, en av de ledande leverantörerna av verktyg, skruv, skyddsutrustning, arbetskläder och andra produkter för yrkesproffs, gör på en ny butik i Kristianstad går i linje med företagets expansionsstrategi.

– Kristianstad har länge varit en intressant marknad för Würth, med en hög närvaro av fältsäljare och en etablerad kundbas. Efterfrågan från våra kunder på en butik i området har varit betydande och vi är entusiastiska över möjligheten att äntligen kunna erbjuda våra tjänster och produkter på plats i Kristianstad, säger Jan Kahlin, chef för butikerna på Würth i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Den nya butiken kommer att ge våra befintliga och nya kunder möjlighet att få tillgång till vårt breda sortiment och dra nytta av den kompetens och service som vi erbjuder.

OMFATTANDE UTBUD

I den nya butiken kommer kunder hitta ett omfattande utbud av produkter, särskilt anpassade för yrkesproffs. Verktyg, fästmaterial, skyddsutrustning och maskiner är några exempel på vad som kommer att finnas tillgängligt.

Linda Bertilsson, butiksansvarig i Kristianstad:

– Det känns både roligt och spännande att vi nu närmar oss öppningen. Förutom ett brett utbud av produkter för proffs kan kunderna förvänta sig en hög servicenivå och god kompetens. I butiken kommer det också att kunna vara olika typer av utbildningar och kundevent och vi vill att butiken ska fungera som en naturlig mötesplats för våra kunder, säger hon.

– Vi hoppas verkligen att våra kunder kommer att trivas med oss och vi kommer att sträva efter att hjälpa kunderna på bästa sätt så att de ska känna sig nöjda med oss.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh