Würth Svenska AB och TUNAP inleder strategiskt samarbete

Förstärker Würth Svenska AB:s kemisortiment
Würth Svenska AB och TUNAP inleder strategiskt samarbete

Würth Svenska AB och TUNAP inleder ett strategiskt samarbete, som kommer att förstärka Würth Svenska AB:s kemisortiment genom att introducera en ny och grön linje från TUNAP.

Produktsortimentet från TUNAP består av fyra delar: AirCo well för AC rengöring på riktigt, Bränsletillsatser, ”Problemlösare” samt Human+Technology serien – den sistnämnda är den gröna linjen som adresserar behoven inom alla divisioner.

Würth Svenska AB tar därmed över hela distributionen av TUNAP:s produkter i Sverige, vilket blir giltigt från och med 1 januari 2024.

– Detta samarbete är en viktig milstolpe för både Würth Svenska AB och TUNAP. Genom att samarbeta kommer vi att kunna erbjuda våra kunder ännu mer innovativa och kvalitativa lösningar inom kemiteknik, säger Patrik Löhmus, chef för Würths Auto-division i ett pressmeddelande.

– Fokus för oss ligger på att erbjuda våra kunder nya tjänster och intäktssökare som AirCo well. TUNAP är kända för sin expertis och deras gröna och miljöanpassade produkter kompletterar perfekt vårt befintliga sortiment.


Patrik Löhmus, divisionchef Würth tillsammans med Daniel Wirzén, chef för TUNAP Sverige.

Würth kommer lagerhålla cirka 40 produkter från TUNAP. Företagets kunder kommer också kunna dra nytta av tillgängligheten och support från TUNAP:s säljteam.

Daniel Wirzén, chef på TUNAP Sverige, om samarbetet:

– Würth, en marknadsgigant som bidrar med erfarenhet och nätverk medan vi, som disruptiva innovatörer, breddar gränserna för produktutveckling och tjänster. Genom denna sammanslagning kombinerar vi det bästa för att skapa en oöverträffad synergi och framgång för våra kunder.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh