50 000 kr för tips som kan leda till ett gripande

50 000 kr för tips som kan leda till ett gripande

Natten till julafton drabbades ABS Wheels centrallager i Arlandastad av inbrott. Nu utlyser företaget en belöning på 50 000 kr till den som lämnar information som leder till ett gripande. Gärningsmännen bröt sig in på centrallagret där övervakningskamerorna inte hade täckning.

– Just där de gått in finns ingen övervakning alls. Det är lite skrämmande hur de vetat om det. För det finns bara en enda fläck som övervakningskamerorna inte täcker, säger Jorge Castro, marknadschef på ABS Wheels enligt Aftonbladet, och fortsätter:

– Det känns riktigt irriterade och jobbigt, speciellt för ägaren som får samtal om det här på julaftonsmorgonen. Och anledningen till att vi går ut med belöningen är att vi vill veta vilka idioter som gör något sådant, speciellt före julafton, har man inget hjärta?

Värdet på det gärningsmännen fick med sig är inte fastställt ännu. Det tittas på i lagersystemet nu för att veta exakt vad som har försvunnit.

– Jag är oerhört besviken, säger Andie Lahdo, vd och grundare, ABS Wheels. Vem gör något så hemskt dagen innan jul? De har förstört min julafton. Istället för att dela ut julklappar och fira julen med mina barn så får jag sitta på jobbet och göra en massa pappersarbete.

I närområdet har man bett grannar att se över sin kameraövervakning för eventuella spår. Om du vet något eller har tips kontakta polisen på 114 14.

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.