Barskåpet – för oljor

Var ställer man alla dunkar och flaskor med oljor, när det redan är trångt om utrymme i verkstaden och möjligheterna att bygga ut är lika med noll?

Skaffa ett barskåp, förlåt vi menar oljeskåp, där du kan samla alla specialoljor som hanteras i verkstaden!

Det är inte enbart IKEA som förstått att slå mynt av nyttan med att bringa ordning genom att stuva in sakerna i skåp. Även på tyska Liqui Moly har man identifierat ett – måhända förbisett – behov hos verkstäderna att bringa ordning i sitt oljekaos. Istället för att snubbla över dunkar och flaskor – varför inte stuva in dem i ett snyggt skåp, och frigöra nytt utrymme på köpet!

Liqui Molys nya oljeskåp är tillverkat helt i metall och rymmer antingen tolv 20-litersbehållare eller åtta 20-litersbehållare plus två 60-litersdunkar. Dunkarna förvaras liggande, så att du snabbt och droppfritt kan tappa olja från skåpet. Och om du trots allt ändå råkar spilla så hamnar oljan i ett förzinkandt uppsamlingskärl.

Skåpdörrarna har inbyggda fack där man kan förvara extraetiketter, instruktioner och annan dokumentation. Och skåpet kan förstås låsas för att förhindra stöld. Om du har en ledig yta i verkstaden om 210 x 95 x 55centimeter (längd x bredd x höjd) – så har du plats med Liqui Molys oljeskåp!

Liqui Molys oljeskåp lanseras i höst och priset är än så länge en hemlighet. Håll utkik på www.liqui-moly.se

SKRIVEN AV
Pierre Kjellin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.