En utbildning som rustar för framtiden

En utbildning som rustar för framtiden

När motorbranschen utvecklas gäller det att hänga med och skapa utbildningar som är relevanta. Den digitala utbildningsplattform Tech Academy utökas därför och får en utbildningsmodul för både el- och hybridteknik. MRF och MAF backar upp utvecklingen, och ser det som en viktig del i processen när nästan 6 000 medarbetare behöver rekryteras de kommande åren.

– Syftet är att lyfta branschens kompetens och därför jobbar vi hårt för att få så många skolor som möjligt ska få tillgång till och använda Tech Academy, säger Johanna Dahlqvist, branschutvecklare på MAF.

Det är redan flera skolor som använder Tech Academy och fler är på väg. En stor fördel med Tech Academy är det digitala gränssnittet, som inte begränsas när det kommer till uppdateringar och ny information – något som tryckta läroböcker inte kan konkurrera med. Utvecklingen av plattformen står Infocar för, som arbetar med fordonsutbildning och avancerad hårdvara för fordonsindustrin. Läs mer på www.mrf.se eller www.transportforetagen.se/maf

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER