Istället för nytt garage

Behöver du mer plats för uppställning av bilar i verkstaden, eller plats för en till veteranbil till samlingen hemmavid? Släng ansökan om bygglov till nytt garage i papperskorgen och ta en titt på denna parkeringslyft från Pela! Poängen med Pelas parkeringslyft är att du smidigt kan förvara två bilar på höjden i lokalen och att lyften inte nödvändigtvis behöver skruvas fast i golvet, då varje pelare vilar på duktigt breda plattor.

En hydraulcylinder som ligger dold under körbanan hissar upp lyften med hjälp av fyra vajrar – en för varje pelare. Nivån är justerbar i höjdled genom åtta olika klackar som lyften vilar på, och klackarna sitter med tio centimeters mellanrum. Lyften drivs av en hydraulenhet som hängs fast på en av pelarna, och hydraulenheten försörjs med enfas 230 Volts växelström direkt ur vägguttaget.

Kan det bli smidigare?

Notera att lyften inte är gjord för att du ska kunna stå och jobba under den, utan golvytan bör betraktas som fri yta eller uppställningsplats för en bil. Du bör också ha en lokal med minst cirka 4 meters invändig takhöjd. Lyften blir din för 23900 kr inkl moms. Läs mer och shoppa på: www.verktygsboden.se

SKRIVEN AV
Pierre Kjellin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.