Jörgen Svensson är Årets fordonstekniker

Jörgen Svensson är Årets fordonstekniker

Vid branscharrangemanget Motorgalan utsågs Jörgen Svensson till Årets fordonstekniker. Galan har som avsikt att lyfta fram goda förebilder, initiativ, och andra aktörer som för fordonsbranschen framåt. Jörgen jobbar som fordonstekniker på en Mekonomen bilverkstad i Bulltofta och är även handledare på gymnasieprogrammet ProMeister Fordon. 

– Jag är stolt och det är med stor glädje jag får ta emot den här utmärkelsen, säger Jörgen. Som fordonstekniker och handledare på gymnasieprogrammet så är det min uppgift att hålla mig uppdaterad med ny teknik för att hjälpa eleverna utvecklas och det är otroligt kul att se dem växa in rollen. Det var stort att få vara på plats i Stockholm och framför den svenska motorbranschen få ta emot priset. 

Jörgen Svensson tar emot priset med motiveringen:

”Med nyfikenhet och intresse parat med logiskt resonemang och helhetstänkande kan den här personen lösa de klurigaste problemen i moderna bilar. Därutöver använder denne sin pedagogiska förmåga som lärare och brinner för sina APL-elever. Här finns någon som är en utmärkt förebild för sina elever och lärare.”

www.promeister.com

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.