Kamasa Tools delar ut Framtidsstipendium till utvalda skolor

Kamasa Tools delar ut Framtidsstipendium till utvalda skolor

För att främja verkstadsbranschens tillväxt har Kamasa Tools för andra året i rad delat ut sitt Framtidsstipendium till gymnasieskolors fordons- och transportprogram. Fyra skolor runtom i landet har tilldelats stipendiet. Det handlar om gymnasieutbildningar i Bollnäs, Karlstad, Mariestad och Norrtälje. I stipendiet ingår ett fritt urval av verktyg ur Kamasa Tools sortiment till ett värde av 100 000 kronor. Med stipendiet vill Kamasa Tools ge skolor tillgång till uppdaterat kursmaterial med ett långsiktigt mål att höja utbildningens status.

Årets vinnare:

Torsbergsgymnasiet, Bollnäs

Vänergymnasiet, Mariestad

Nobelgymnasiet, Karlstad

Rodenskolans Yrkesgymnasium, Norrtälje

– Vi kräver ingen som helst motprestation av skolorna vilket är viktigt att förtydliga. Vi ser det som vårt sätt att bidra till en positiv utveckling för branschen, både på kort och lång sikt, berättar Ola Gustafsson, affärschef på Kamasa Tools.

Tajta resurser gör det svårt för skolor att följa med i branschutvecklingen, därför är detta ett bra sätt att kunna förse elever med de senaste verktygen av högsta kvalitet. Som del av Framtidstipendiet vill Kamasa Tools även minska gapet mellan utbildningen och verkligheten ute på verkstäderna, och på så vis även öka på intresset för branschen i stort. På bilden ser ni Ola Gustafsson dela ut stipendiet till Rodenskolans Yrkersgymnasium i Norrtälje. www.kamasatools.com

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.