Låt privatresenärerna lösa biltransporten

Hertz i Sverige har använt sig av denna win-win-metod för att transportera sina hyrbilar till rätt utlämningsställe i flera år. Amerikanska hyrbilsföretag har använt sig av den i flera decennier. Nu finns det – eller egentligen redan våren 2014 öppnades – tjänsten DriveBack i Sverige som ger alla företag möjligheten att erbjuda privatpersoner att kostnadsfritt transportera deras personbilar till rätt destination.

På tjänsten DriveBack.se kan privatpersoner registrera sig och söka efter bilar som behöver köras mellan olika destinationer i Sverige. Här kan användaren även enkelt skapa en egen bevakning över transportrutter som man är intresserad av att köra en bil på, och där man får ett mejl när det finns en ledig bil att köra på den önskade transportrutten.

So what´s the deal in it for me, undrar du kanske? Företag som vill använda sig av DriveBack betalar bara en förmedlingsavgift för varje transporterad bil samt för det drivmedel som förbrukats vid transporten. Billigare sätt att få sin bil lagligt transporterad längre sträckor i Sverige finns sannolikt inte.

Läs mer och anmäl intresse på www.driveback.se

SKRIVEN AV
Pierre Kjellin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER