LBM Autoparts siktar in sig på Europa

LBM Autoparts siktar in sig på Europa

LBM Autoparts inom STS Groupe satsar på Europa och förvärvar GB Parts Online. LBM Autoparts är känt för att tillhandahålla kvalitetsdelar till manuella växellådor och högteknologiska automatlådor. Under året har det svenska företaget vuxit och utökat sitt sortiment med reservdelar till drivlinor och fyrhjulsdriftsystem.

GB Parts Online har en liknande verksamhet och har bland annat varit leverantör av LBM Autoparts reservdelskit. Förvärvet blir ett viktigt steg för LBM Autoparts satsning i Europa och inte minst i Tyskland, där de nu även har invigt nya lokaler.

– GB Parts Online har precis som LBM Autoparts byggt upp starka varumärken och effektiva digitala säljkanaler, säger Erik Stålebo, vd, LBM Autoparts AB. Vår ambition är att vårda detta samtidigt som vi ska dra nytta av synergier som gör att vi kan erbjuda kunderna ännu större sortiment. Kunderna som under många år handlat online hos GB Parts får nu tillgång till LBM Autoparts breda program, och omvänt gäller för LBM Autoparts kunder. Vi ska också fortsätta GB Parts Onlines mångåriga satsning på att ta fram kompletta kit och här ser jag stora möjligheter att utöka programmet betydligt framöver.

Läs mer på www.lbmautoparts.se

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.