Polera nonstop

Varför ska det vara förbehållet stofilerna som kör med maskiner med sladd att få jobba färdigt, utan att behöva ladda batteriet? Nu är tid för revansch för oss som jobbar med bilvård utan sladd. Mannat som regnar ner på oss från himlen stavas Milwaukee M18 Fuel FAP180-502X och den klarar faktiskt av att polera igenom en normalstor bil med fin lack och lättare repor på en enda laddning.

Det är skönt att slippa snubbla på eller behöva lyfta en sladd för att förhindra märken i lacken. Och det är smidigt att kunna reglera poleringshastigheten på maskinen steglöst – vilket du kan med Milwaukee M18 Fuel FAP180-502X! Hur maskinen dessutom kan vara lättare än motsvarande nätdrivna polermaskin övergår vårt förstånd, men sant är det lika fullt.

Polermaskinen FAP180-502X har en borstlös motor som jobbar i upp till 2200 varv/min och är försedd med två stycken litium-batterier på vardera 5 Ah. Och råkar du shoppa loss och komma hem med ännu fler nya sladdlösa Milwaukee-verktyg, så kan du antagligen använda samma batteri till dem alla! För nya polermaskinen FAP180-502X ingår i Milwaukees system M18, som omfattar fler än 85 olika sladlösa verktyg vilka kan drivas med samma batteri.

Töm julklappskassan och köp din Milwaukee M18 Fuel FAP180-502X! Pris hos Verktygsproffsen.se är 4990 kr + moms.

SKRIVEN AV
Pierre Kjellin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.