Projicerade lösningar

Ännu ett år på väg mot sitt slut. Det har varit ett kul år med DMV och responsen ifrån er läsare har varit större än någonsin, vilket också är väldigt kul.
Projicerade lösningar

Och vår expert Sonny Waxmo får vi positiva kommentarer om från Sveriges alla hörn. För att blicka tillbaka på året har det varit många spännande intervjuer och roliga reportage om allt från AC-system till internationella racingstjärnor. När ni hör av er med idéer på reportage blir vårt liv enklare och roligare, då får vi också ett kvitto på att vi gör ett viktigt jobb. Dessutom blir det nya infallsvinklar som vi själva kanske inte hade tänkt på.

Som en parantes ramlade jag över en nyhet här om dagen, om en tjej i USA som har lyckats få bilens A-stolpar att ”försvinna”. Tekniken är enklare att man tror – det handlar inte om att klä in A-stolparna med skärmar eller liknande. Det handlar helt enkelt om att projicera bilden av världen utanför på själva stolpen. Som en mini-biograf i bilen. 14-åringen som kom på denna briljanta idé använde sin pappas Jeep Grand Cherokee som testbil. Bilden projiceras dessutom på ett sätt som endast är synligt för föraren. Juridiska komplikationer kan sätta käppar i hjulen, men kul med nya idéer och smarta lösningar som kan pusha utvecklingen framåt. 

I januari är det återigen dags för nordens största branschmässa för eftermarknaden, Automässan. Om ni har möjlighet att ta er dit är det absolut värt det. Där får ni smakprov på det senaste som händer i branschen. Vi har ett längre reportage om mässan i tidningen om ni vill läsa mer.

På tal om internationella racingstjärnor: i detta nummer du håller i kan du läsa vår intervju med Marcus Ericsson, IndyCar- och Formel 1-föraren som nyligen skrev på för ett andra år i USA. Han brukar inte tacka ja till intervjuer, därför var det väldigt kul att DMV som en av få tidningar fick chansen. Det blev ett intressant samtal om livet i motorsportens absoluta mittpunkt, om uppoffringar för att ta sig till toppen och om framtiden. Missa inte. 

Återigen tack för att ni läser, och tack för 2019. Vi ses laddade till tänderna efter årsskiftet. 

Vi på DMV önskar er en god jul och ett spännande nytt år. 

Trevlig läsning!
John Sempill,
Redaktör
john.sempill@modernaverkstaden.se

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.