SAAB har fler liv än katten

SAAB har fler liv än katten

SAAB må ha gått i graven 2011 men bilarna som rullar på våra vägar får nu förutsättningarna att leva länge till. Orio lanserar sitt nya initiativ ”Parts for life”, en satsning som innebär att SAAB-ägare får livtidsgaranti på originaldelar om man reparerar bilen hos ett auktoriserat SAAB Service Center. ”Parts for life” blir även ett samarbete med Nordens Ark, en svensk organisation som jobbar med skyddandet av utrotningshotade djurarter. Som del av samarbetet kommer Orio årligen göra en donation till Nordens Ark; samarbetet är en perfekt matchning för SAAB:

– Med ”Parts for life”-initiativet och vårt samarbete med Nordens Ark vill vi informera om betydelsen av bevarande och mångfald: inte bara för bilar, utan även för allt vi delar på denna planet, säger Jonas Tegström, VD på Orio AB.

Arvet som SAAB har är långt och viktigt och något som bör bevaras anser Jonas Tegström. De vill inte att bilarna försvinner av fel anledning, därav skapandet av kampanjen ”Parts for life”. När bilen har reparerats anmäls det via hemsidan www.partsforlife.com och då aktiveras livstidsgarantin. Läs mer på www.partforlife.com eller www.orio.com

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER