Sveriges största provkörningsdag

Sveriges största provkörningsdag

Årets upplaga av Transportbilsdagen, som hålls den 26 augusti på Solvalla, kryper allt närmare. Många har redan anmält sig till Sveriges största provkörningsdag för lätta transportbilar, och har du inte föranmält dig ännu så är det hög tid för det.

Anmäl dig här så är du samtidigt med i utlottningen av ett verktygspaket från Festool värt hela 38 000 kronor!

Transportbilsdagen är en unik branschdag för dig som använder lätta transportbilar i yrket. Funderar du på att byta firmabil, sätta in en ny inredning i bilen eller kanske köpa nya däck och fälgar? Då har du hamnat på helt rätt ställe. På Transportbilsdagen ska du kunna hitta, provköra och skräddarsy din nya arbetshäst på plats.

Hela idén och tanken bakom Transportbilsdagen är att underlätta för användarna av lätta transportbilar och möjliggöra en neutral mötesplats där både tillverkare och återförsäljare av allt från transportbilar till bilinredning, tillbehör, bränsle, försäkringar och finanseringslösningar ska finnas representerade.

Som besökare får du inte bara titta på bilarna  du får dessutom provköra dem på plats. En viktig del när man ska köpa en ny bil och det underlättar för användarna att kunna jämföra och ställa olika transportbilsmodeller mot varann.

SKRIVEN AV
DMV