Lönsam investering för framtiden

Hjulinställning är ett av de mest tacksamma jobben.
Lönsam  investering för framtiden

”Det enda vi ångrar är att vi inte investerade i detta tidigare”, säger Ambjörn Blom som driver GA Däckspecialisten i Karlskrona tillsammans med sin fru Yvonne Blom.

Hjulinställningsenheten har idag några år på nacken, men fortsätter att leverera. Korta ledtider, bra avkastning och relativt låg arbetsinsats talar till dess fördel. 

Det var en stor investering för företaget, men det har lönat sig och fortsätter att betala sig. Idag har det gått åtta år sedan GA Däckspecialisten i Karlskrona tog beslutet att investera i en hjulinställningsmaskin. Det enda Ambjörn Blom, som driver företaget tillsammans med frun Yvonne Blom, ångrar är att de inte tog steget tidigare än så.

– Hjulinställning ett av de mest tacksamma jobben, säger han. Ledtiderna är korta och allt kan skötas av en verkstadstekniker.

Valet av enhet var enligt Ambjörn ingen stor fråga. Företaget valde den enhet som ansågs vara ledande vid tidpunkten, Hunter Hawk Eye. Framför allt eftersom enheten arbetar sömlöst, genom kamera och infraröd teknik.

Läs hela reportaget här.

 

SKRIVEN AV
Fredrik Lund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER REPORTAGE

VISA FLER